Stabu Systematiek

Calculeren op basis van Stabu bestek systematiek coderingen. Geschikt voor elke bouw/ installatie en afbouwsector.

9

Prijzen eigen leveranciers inladen

Om met de juiste materiaalprijzen te calculeren kunt u uw eigen prijzen eenvoudig en snel van uw leverancier inlezen in ons calculatieprogramma.

9

Website prijzen inlezen

Direct vanuit het calculatieprogramma “up to date” materiaalprijzen van de website van uw leverancier inlezen om altijd met de juiste prijs te calculeren.

9

Alles in eigen beheer

Het mooie van het D.C.S. calculatieprogramma is dat u alles in eigen beheer heeft. Van het maken van calculaties tot facturatie en na calculatie

Calculatie-Programma.nl maakt gebruik van de STABU standaard 2007. Het mooie van deze STABU systematiek is dat de volledige bouwsector dezelfde coderingen gebruikt.

Hierdoor is de kans om mis communicatie zo klein mogelijk gemaakt. Door middel van het D.C.S. calculatieprogramma heeft u ook nog ruimte de STABU aan te passen en eventueel aan te vullen waar u denkt dat dit nodig is. U heeft dus zelf de volledige vrijheid om deze te bewerken.

STABU is een samenwerkingsverband tussen de partners in de bouwnijverheid. De naam van de Stichting STABU is een afgeleide van de taak waarvoor zij staat: het uitgeven en beheren van een bouwbreed informatiesysteem voor de woning- en utiliteitsbouw.

Met behulp van de computer en de STABU Systematiek kunnen bestekschrijvers snel en efficiënt projectbestekken maken en bewerken. Om uniform dezelfde taal te spreken hebben wij gekozen om onze calculatie indeling op basis van STABU te ontwikkelen.

Indien een STABU bestek wordt aangeleverd in een “Word” document dan kunt u dit inlezen c.q. koppelen aan het D.C.S. calculatieprogramma onder tabblad “Bijlagen”, zodat dit direct beschikbaar is tijdens het calculeren/begroten.