Richtprijzenbibliotheek

Werk nog efficiënter en sneller met de meegeleverde richtprijzenbibliotheek. Welke te gebruiken is voor elke bouw branche.

9

Website prijzen inlezen

Direct vanuit het calculatieprogramma “up to date” materiaalprijzen van de website van uw leverancier inlezen om altijd met de juiste prijs te calculeren.

9

Geen online calculatieprogramma

Het calculatieprogramma van ons staat niet online maar zal worden geïnstalleerd op uw eigen computer waardoor u niet afhankelijk bent van internet

9

Alles in eigen beheer

Het mooie van het D.C.S. calculatieprogramma is dat u alles in eigen beheer heeft. Van het maken van calculaties tot facturatie en na calculatie

Door het gebruik van de richtprijzenbibliotheek werkt u efficiënter en effectiever. Indien u bijvoorbeeld een arbeidsnorm aanklikt importeert u de complete gewenste arbeids- urennormregel direct vanuit de richtprijzenbibliotheek naar uw calculatieblad waar u mee bezig bent.

Dit werkt zeer eenvouding en bespaart u veel onnodig typewerk en teksten zijn al voorbereid. De desbetreffende calculatieregel bestaat uit een volgnummer, omschrijving, eenheid, inkoopnorm, verkoopnorm en de laatste wijzigingsdatum van desbetreffend onderdeel.

Het enige wat u dan nog moet verrichten is het uitrekenen en invullen van de juiste hoeveelheid/aantal.