Over ons

Wij van Calculatie-Programma.nl doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met onze D.C.S. calculatie software.

Eenvoud is het belangrijkste

Wij van Calculatie-Programma.nl vinden eenvoud in het calculeren het belangrijkst. Calculeren is nog nooit zo makkelijk geweest met de uitgebreide D.C.S. calculatiesoftware.

Bereikbaarheid

Als u bezig bent met een calculatie, en u loopt ergens tegen aan? Bel ons vrijblijvend en wij helpen u graag verder. Onze support is van 08.00 tot 23.00 voor u geopend. Ook in de weekenden.

Servers zijn ook mogelijk

Calculeren op elke computer met verbinding op een server? Ook dat is mogelijk bij calculatie-programma.nl Neem contact met ons op, zodat wij samen met u naar de mogelijkheden kunnen kijken. Binnen dit complete calculatieprogramma.

Maatwerk

Wilt u nog meer opties in het D.C.S. calculatieprogramma? Neem contact op met onze support en wij kijken samen met u mee of we speciaal voor uw (bouw) bedrijf maatwerk D.C.S. software kunnen leveren voor dit calculatieprogramma.

Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw!

Wij van Calculatie-Programma.nl hebben de afgelopen tijd niet alleen maar calculatieprogramma’s voor de bouw verkocht. Ons team heeft ook jarenlange ervaring in de bouw sector. Hierdoor hebben wij al onze kennis samengebracht en in dit D.C.S. calculatieprogramma verwerkt. Elke dag weer proberen wij het programma nog beter te maken, wat zorgt voor innovatie binnen ons bedrijf. En wat u zult merken als eindgebruiker van het calculatie software pakket.

Deze bedrijven zijn u al voor gegaan!