Moederbegroting

Werk nog efficiënter en sneller met de meegeleverde richtprijzenbibliotheek. Welke te gebruiken is voor elke bouw branche.

9

Website prijzen inlezen

Direct vanuit het calculatieprogramma “up to date” materiaalprijzen van de website van uw leverancier inlezen om altijd met de juiste prijs te calculeren.

9

Geen online calculatieprogramma

Het calculatieprogramma van ons staat niet online maar zal worden geïnstalleerd op uw eigen computer waardoor u niet afhankelijk bent van internet

9

Alles in eigen beheer

Het mooie van het D.C.S. calculatieprogramma is dat u alles in eigen beheer heeft. Van het maken van calculaties tot facturatie en na calculatie

In onze bouwcalculatieprogramma’s zijn buiten de bouwrichtprijzenbibliotheek met circa 40.000 calculatieregels ook nog eens meerdere moederbegrotingen aanwezig van ruim circa 11.000 a 12.000 regels welke door uzelf kunnen worden aangevuld/gewijzigd. Uit de moederbegroting kunt u een of meerdere regels willekeurig selecteren die u in zijn compleetheid met een druk op een knop kunt overzetten in uw calculatie waar u op dat moment mee bezig bent. Snel en overzichtelijk en de moederbegroting functioneert tevens als extra checklist om zaken in uw calculatie niet te vergeten. Waarom bij elk nieuw project of bouwwerk weer opnieuw intypen of bepalen? Het is veel efficiënter en effectiever om uw werkzaamheden uit een moederbegroting of richtprijzenbibliotheek te importeren door een simpele handeling met uw computer muis. Of het nu één regel of meerder regels tegelijkertijd betreft het is voor D.C.S. geen enkele probleem. De aanwezige concept moederbegrotingen zijn onderverdeeld in: “Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie & Onderhoud, en Algemeen”.